Sistem imunitar

Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 10 plicuri

Stoc epuizat
Pret 69,00 lei

Vitamina C lipozomala contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C lipozomala contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Această tehnologie lipozomală îmbunatățește biodisponibilitatea vitaminei C în organism.

Sistem imunitar

Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 30 capsule

Stoc epuizat
Pret 79,00 lei

Vitamina C Lipozomala contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Aceasta tehnologie lipozomală îmbunatățește biodisponibilitatea vitaminei C în organism.

Sistem imunitar

Zinc, Biocyte, Zinc lipozomal, 60 capsule

În stoc
Pret 17,70 lei Pret de baza 59,00 lei

Zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcția cognitivă normală. Acest oligoelement ajută și la reducerea acneei și îmbunătățește aspectul pielii.

Sanatatea oaselor, stimularea sistemului imunitar

Vitamina D, Biocyte, Vitamina D Lipozomala, 30 capsule

Stoc epuizat
Pret 49,00 lei

Vitamina D ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților, contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului, menținerea normală a funcției musculare și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Descoperă puterea combinației de Vitamina C, Zinc și Vitamina D pentru a-ți întări imunitatea! Aceste vitamine și minerale esențiale contribuie la menținerea unei sănătăți optime și te ajută să faci față provocărilor zilnice. Vitamina C sprijină funcționarea normală a sistemului imunitar, în timp ce Zincul și Vitamina D protejează celulele de stresul oxidativ și mențin sănătatea oaselor și a mușchilor. Îmbunătățește-ți imunitatea și starea de bine cu ajutorul acestor nutrienți valoroși!