Crema reparatoare si hidratanta dupa tatuaj Tattoo Derm 1, Biocyte, 100 ml

Crema reparatoare si hidratanta dupa tatuaj Tattoo Derm 1, Biocyte, 100 ml

Referinta: COSTA01

83,00 lei
cu TVA

Cremă reparatoare și hidratantă după tatuaj

Cantitate
Stoc epuizat

Biocyte Tattoo Derm 1  100 ml

Cremă reparatoare și hidratantă după tatuaj

·          Fără parfum

·          Textură lejeră

·          96% ingrediente naturale

Special concepută pentru pasionații de tatuaje, crema de tatuaje Tattoo Derm 1 conține ulei de Tamanu, numit și „uleiul celor o mie de virtuți”. Această sămânță oleaginoasă din Polinezia este extrasă din fructele de Calophyllum Inophyllum. Acest ulei este folosit în mod tradițional de tatuatorii polinezieni pentru calitatile sale.

 

Tattoo Derm 1 conține, de asemenea, Aloe Vera, ulei de semințe de floarea soarelui și unt de Shea, supranumit “Aurul alb” pentru beneficiile deosebite în hidratarea pielii.

 


Instrucțiuni de utilizare: După curățarea tatuajului cu apă caldă, uscați ușor și aplicați crema prin masaj ușor. Reaplicați crema de până la 4 ori de zi, timp de 10 zile.

 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aplicație externă. Nu ingerați. În caz de contact cu ochii clătiți imediat. Nu aplicați pe rană sau piele iritată.

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța. Distribuitor: SC GOLDNUTRITION EEC, București, Str. Academiei 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. Lot: vezi ambalaj. A se utiliza, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (lună, an).

Biocyte
COSTA01

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)