Masca anti-imperfectiuni, Biocyte Imperfections, tip sapun, 2 in 1, 100g

Masca anti-imperfectiuni, Biocyte Imperfections, tip sapun, 2 in 1, 100g

Referinta: BIOIM03

97,00 lei
cu TVA

BIOCYTE IMPERFECTIONS SĂPUN-MASCĂ este un produs de îngrijire 2 în 1 cu pH neutru îmbogățit cu lapte de măgăriță și keratină hidrolizată pentru pielea cu imperfecțiuni.

Cantitate

BIOCYTE IMPERFECTIONS SĂPUN-MASCĂ  2 în 1 100g

Purificare și calmare
BIOCYTE IMPERFECTIONS SĂPUN-MASCĂ este un produs de îngrijire 2 în 1 cu pH neutru îmbogățit cu lapte de măgăriță și keratină hidrolizată pentru pielea cu imperfecțiuni. Poate fi folosit ca săpun sau ca mască purificatoare datorită spumei sale cremoase. Conține lapte de măgăriță, unt de Shea și ulei de nucă de Cocos, care calmează și purifică pielea. Conține hidrolizat de keratina, un ingredient cu eficacitate dovedită: îmbunătățește hidratarea, stralucirea și fermitatea pielii.  Aceast produs ajută pielea cu imperfecțiuni datorită uleiurilor esențiale de Cedru și Palmarosa, care participă la activitatea antimicrobiană.

 

99,9% dintre ingrediente sunt de origine naturală

COSMOS NATURAL certificat pentru Ecocert

Instrucțiuni de utilizare:

- Sub formă de săpun: aplicați săpunul dimineața și/sau seara pe fața umezită, masând ușor și apoi clătiți.

- Ca mască: se aplică 1 dată sau de 2 ori pe săptămână o cantitate generoasă pe față cu o perie, se lasă să acționeze 10 minute și se clătește bine.

Precauții de utilizare: Numai pentru adulți. Aplicație externă. Nu ingerati. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu lăsați la îndemâna copiilor. A nu se utiliza copiilor sub 3 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța. Distribuitor: SC GOLDNUTRITION EEC, București, Str. Academiei 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. Lot: vezi ambalaj. A se utiliza, de preferință, înainte de: vezi ambalaj.

Biocyte
BIOIM03

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)