Supliment alimentar pe baza de cheratina, Biocyte, Keratine Forte Full Spectrum, 40 capsule

Supliment alimentar pe baza de cheratina, Biocyte, Keratine Forte Full Spectrum, 40 capsule

Referinta: CHEKE14

124,50 lei
cu TVA

Supliment alimentar pe bază de keratină, Coada-calului, Lucernă, vitamine și minerale. Ideal pentru persoane cu păr fragil, lipsit de vitalitate, deteriorat, mai ales în situațiile în care acesta are de suferit în urma schimbărilor de sezon sau a sarcinii.

Cantitate

Biocyte Keratine Forte® Full Spectrum

Supliment alimentar pe bază de cheratină, Coada-calului, Lucernă, vitamine și minerale. Ideal pentru persoane cu păr fragil, lipsit de vitalitate, deteriorat, mai ales în situațiile în care acesta are de suferit în urma schimbărilor de sezon sau a sarcinii.

Cheratina este o proteina care intra in structura firului de par (80-95%).

Supliment alimentar pe bază de: Cheratină, Zinc, Biotină (contribuie la menținerea sănătății părului), Vitamina B6 (participă la sinteza normală a cisteinei), Coada-calului (menține părul in conditii optime), Lucernă (conferă vitalitate și asigură sănătatea părului).

 

Rezultate: păr revitalizat, fortifiat și sănătos.

 

Mod de utilizare:  Adulți: câte 2 capsule pe zi în timpul mesei. A se înghiți cu o cantitate mare de apă.

 

Ingrediente:

 

Ingrediente active

Cant./doză

%VNR*

Ingrediente : hidrolizat de cheratină, capsulă:  gelatină, dioxid de titan, oxid galben de fier, brilliant blue; extract (maltodextrină) din frunze de Lucernă (Medicago sativa)10:1; emulsifiant:  săruri de magneziu ale acizilor grași; extract (maltodextrină) din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) 4:1; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; sulfat de zinc heptahidrat; sulfat de cupru pentahidrat; clorhidrat de piridoxină; nicotinamidă, D-pantotenat de calciu; D-biotină.

Extract de Lucernă

Cheratină

Extract de Coada-calului

Niacină

Vitamina B6

Biotină

Acid pantotenic

Zinc

Cupru

 

1444 mg

900 mg

50 mg

2,4 mg

2,1 mg

311 mcg

0,9 mg

1,5 mg

1,48 mg

 

 

 

15

150

622

15

15

148

*VNR = Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011.

 

Mod de prezentare: 40 capsule

 

Greutate netă: 26 g

 

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și copiilor cu vârsta mai mica de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

 

Notificare: SNPMAPS nr. AA 10629/2017

 

Producator:Laboratoire Biocyte, Franta. Detinator notificare și Distribuitor SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, , et.9, birou 4, sector 1, tel 0213129372. A se consuma de preferință înainte de: vezi ambalaj

Biocyte
CHEKE14

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)