BIOCYTE OXYGENE FORTE 15 PLICURI

Referinta: PEAOX03

119,90 lei
cu TVA

BIOCYTE OXYGENE FORTE este o formulă cu Ginkgo biloba, rutin, vitamina C și clorofilină și este dedicat pielii obosite și persoanelor care prezintă cearcăne pronunțate în jurul ochilor.

Cantitate
Stoc epuizat


BIOCYTE OXYGENE FORTE 15 plicuri

 

Supliment alimentar

 

Greutate netă 60 g

Cutie cu 15 plicuri

 

Mod de administrare: Se recomandă 1 plic pe zi, de preferat dimineața. Conținutul plicului se dizolvă într-un pahar mare cu apă

 

Acțiuni: BIOCYTE OXYGENE FORTE este o formulă cu Ginkgo biloba, rutin, vitamina C și clorofilină și este dedicat pielii obosite și persoanelor care prezintă cearcăne pronunțate în jurul ochilor. Lipsa somnului, stresul, alimentația precară, poluarea sunt factori care cresc cantitatea de toxine din sânge și pot lăsa pielea sa pară obosită. Această formulă complexă ajută la decongestionarea zonei ochilor, la reducerea aspectului cearcănelor și la refacerea structurii pielii. Clorofilina, prin acțiunea sa stimulantă asupra muschilor și nervilor, reduce senzația de oboseală. Ginkgo biloba și rutinul contin flavonoide antioxidante care îmbunătățesc circulația și reduc cearcănele. Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și ajută la reducerea oboselii și extenuării.

 

 Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă persoanelor care urmează un tratament cu antidepresive, femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. Consultați sfatul medicului dacă urmați un tratament cu medicamente anticoagulante. A se păstra în ambalaj, la o temperatura de sub 25°C, ferit de lumina soarelui.

 

Ingrediente: maltodextrină; acid ascorbic (vitamina C); extract din frunze de Ginkgo biloba; aromă naturală de mentă; rutin din Salcâm japonez Sophora japonica L.; colorant: complex de cupru din clorofilină (din care clorofilină 50mg); agent anti-aglomerant: carbonat de magneziu; îndulcitori: glicozide din steviol, sucraloză, acesulfam de potasiu.

 

 

INGREDIENTE

Per 1 plic

*VNR

Vitamina C

250 mg

313%

Extract de Ginkgo biloba

        160 mg

 

Rutin

          86 /mg

         

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

Produs notificat de INSP Timișoara

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

Lot nr: vezi ambalaj.

 

 

PEAOX03

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (1)
Nota