BIOCYTE PEAU RADIEUSE 60 CAPSULE

Referinta: PEAPE01

128,62 lei
cu TVA

BIOCYTE PEAU RADIEUSE este un supliment alimentar care prin componentele sale, ajută la purificarea tenului și la eliminarea imperfecțiunilor și punctelor negre. Beta glucanii din drojdie hidratează si întăresc apărarea imună a pielii, aceasta fiind protejată împotriva bacteriilor care provoacă acneea. Lactoferina ajută pielea să lupte împotriva bacteriilor, pielea devenind mai rezistentă. MSM conține sulf organic și ajută la vindecarea țesuturilor inflamate. Extractele de Brusture, Vineriță și Urzică reglează secreția de sebum și purifică pielea. Zincul are proprietăți anti-inflamatorii și îmbunătățeste aspectul pielii.

Cantitate

BIOCYTE   PEAU RADIEUSE 60 capsule

 

Supliment alimentar

 

Greutate netă 35 g

Cutie cu 60 capsule

 

Mod de administrare: Se recomandă  2 capsule  pe zi, timp de 3 luni

 

Acțiuni: BIOCYTE PEAU RADIEUSE este un supliment alimentar care prin componentele sale, ajută la purificarea tenului și la eliminarea imperfecțiunilor și punctelor negre. Beta glucanii din drojdie hidratează si întăresc apărarea imună a pielii, aceasta fiind protejată împotriva bacteriilor care provoacă acneea. Lactoferina ajută pielea să lupte împotriva bacteriilor, pielea devenind mai rezistentă. MSM conține sulf organic și ajută la vindecarea țesuturilor inflamate. Extractele de Brusture, Vineriță și Urzică reglează secreția de sebum și purifică pielea. Zincul are proprietăți anti-inflamatorii și îmbunătățeste aspectul pielii.

 

 

 Avertizări: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor sub 12 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

 

Ingrediente: Metilsulfonilmetan (MSM); extract din rădăcină de Brusture mare Arctium lappa L.; Extract din flori de Vineriță Ajuga reptans L.; capsulă (gelatină, colorant: oxid de fier); Pulbere din frunze de Urzică Urtica dioica; extract din drojdie  Saccharomyces cerevisiae (din care Beta-glucani 58mg); Lactoferină bovină (lapte); agent anti-aglomerant: săruri ale acizilor grași; oxid de zinc; picolinat de crom.

 

INGREDIENTE

Per 2 cps

*VNR

Metilsulfonilmetan (MSM)

300 mg

 

Extract din rădăcină de Brusture mare

210 mg

 

Extract din flori de Vineriță

157 mg

         

Pulbere din frunze de Urzică

100 mg

 

Beta-glucani din drojdie

58 mg

 

Lactoferină bovină

42 mg

 

Zinc

10 mg

100%

Crom

26µg

65%

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: :  Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: GOLDNUTRITION EEC

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București, tel. 021.312.93.72.

 

 

PEAPE01

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (0)