Ser concentrat pentru fata Skin Regenea, Lifegen, 15 ml

Referinta: LIFSK03

195,00 lei
cu TVA

LIFEGEN SKIN REGENEA este un ser concentrat pentru față. Conține acid ferulic, vitamina C, acid alfa lipoic si dimetilaminoetanol (DMAE) care are o acțiune regenerantă și antioxidantă asupra pielii. 

Cantitate

Ser concentrat pentru față Skin Regenea, Lifegen, 15 ml

 

SKIN REGENEA - SER CONCENTRAT REGENERANT ȘI ANTIOXIDANT

Cu acid ferulic, DMAE, vitamina C și acid alfa lipoic

Ser cu ingrediente active cu rol în optimizarea reînoirii pielii prin îmbunătățirea proprietăților.

LIFEGEN SKIN REGENEA este un ser concentrat pentru față. Conține acid ferulic, vitamina C, acid alfa lipoic și dimetilaminoetanol (DMAE) care are o acțiune regenerantă și antioxidantă asupra pielii. Un adevărat tratament regenerant, SKIN REGENEA va fi aliatul tău pentru o piele sănătoasă.

Una dintre principalele preocupări ale secolului acesta este îmbătrânirea pielii. Este un fenomen natural, legat de trecerea timpului, dar și de razele UV ale soarelui, poluare, radicali liberi etc. Rezultatul? Pielea este mai puțin netedă, mai puțin elastică, pot apărea pete pigmentare precum și riduri și linii fine.

 

Ingrediente

Apă, trigliceride caprilice/caprice, carbonat de dicaprylil, butilen glicol, alcool arahidilic, unt de shea, glicerină, alcool behenilic, alcool cetearilic, tartrat de dimetilaminoetanol, extract de frunze de Melia Azadirachta, ulei de sâmburi de Prunus Armeniaca, ulei din semințe de Sesamum Indicum, alcool benzilic, arahidil glucozid, gliceril behenat, extract de muguri de Fagus Sylvatica, benzoat de sodiu, gumă xantan, extract de fructe de Vaccinium Myrtillus, acid ferulic, extract de Saccharum Officinarum, fosfat de ascorbil de sodiu, parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, pulbere de suc de frunze de Aloe Barbadensis, extract de fructe de Citrus Aurantium Dulcis, extract de fructe de Citrus Limon, geraniol, tocoferol, linalol, extract de Acer Saccharum, alfa-izometil iononă, acid benzoic, hidroxicitronelal, izoeugenol.

92% ingrediente de origine naturală

 

Mod de utilizare

Se aplică seara o cantitate mică de ser pe față, se masează blând până la absorbția completă.

 

Avertizări

Potrivit pentru adulți. Se aplică extern. A nu se ingera. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, se clătește cu apă din abundență. A nu se lăsa la îndemana copiilor. A nu se utiliza de către copii sub 3 ani, femeile însărcinate sau care alăptează.

 

Mod de prezentare: 15 ml

Lifegen
LIFSK03

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)