BIOCYTE RESVERATROL FORTE 30 CPS

Referinta: LONRE01

114,45 lei
cu TVA

Contribuie la creșterea nivelului de energie, are rol antioxidant, asigurând protecție împotriva radicalilor liberi și acționează ca un scut de protecție împotriva procesului de îmbătrânire.

Cantitate
Stoc epuizat


Biocyte Resveratrol Forte®

Supliment alimentar. Acțiune globală anti-aging

Contribuie la creșterea nivelului de energie, are rol antioxidant, asigurând  protecție împotriva radicalilor liberi și acționează ca un scut de protecție împotriva procesului de îmbătrânire.

Radicalii liberi au un efect nociv asupra țesuturilor și celulelor, fapt ce duce treptat la îmbătrânire prematură, la slăbirea sistemului cardiovascular și la modificarea funcțiilor cognitive. Indicat persoanelor care acuză o stare persistentă de oboseală, precum și persoanelor care doresc să prevină îmbătrânirea corpului și a pielii.

 

Mod de utilizare:  adulți: 1 capsulă pe zi timp de 3 luni. A se înghiți cu o cantitate mare de apă.

 

Ingrediente:

 

Ingrediente active

Cant./capsulă

Ingrediente : extract din rădăcini de Polygonum cuspidatum ( cu 25% resveratrol), extract din fructe de rodie ( Punica granatum), cu 90% acid elagic; capsulă: gelatină, Tocotrienol detagold extract din semințe de Annato ( Bixa orellana), cu 35% total tocotrienoli; DMAE/deanol bitartrat de dimetilaminoetanol, acid lipoic, extract din frunze de Măslin (Olea europaea), cu 7% hidroxitirosol; extract din fruct de Pepene-galben (Cucumis melo), agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu și dioxid de siliciu coloidal.

Extract de Polygonum cuspidatum

Resveratrol

Extract de Punica granatum

Acid elagic

Extract de Bixa orellana

Tocotrineoli

DMAE

Acid lipoic

Extract de Olea europaea

Hidroxitirosol

Extract de cucumis melo

SOD/superoxid dismutază

100 mg

25 mg

100 mg

90 mg

50 mg

17,5 mg

25 mg

25 mg

20 mg

1,4 mg

12,5 mg

175UI

 

Mod de prezentare: 30 capsule. Greutate netă: 16,65 g

 

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

 

Notificare: SNPMAPS nr AA 9420/2016

 

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța.

 

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, Str. Academiei nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72.

 

A se consuma de preferință înainte de: vezi ambalaj.

Biocyte
LONRE01

Referinte specifice

Produse similare

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (0)