BIOCYTE VITAMINE C LIPOZOMALA 30 CPS

Referinta: LONVI02

79,57 lei
cu TVA

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Aceasta tehnologie lipozomală îmbunatățește biodisponibilitatea vitaminei C în organism.

Cantitate

BIOCYTE VITAMINA C LIPOZOMALĂ 30 CPS

 

Supliment alimentar

 

Greutate netă 19 g

Flacon cu 30 capsule

 

Mod de administrare: Se recomandă 1-2 capsule pe zi cu un pahar mare cu apă, de preferat dimineața

 

Actiuni: Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Aceasta tehnologie lipozomală îmbunatățește biodisponibilitatea vitaminei C în organism.

 

Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. A se păstra in ambalaj, la o temperatura de sub 25°C, ferit de lumina soarelui.

 

Ingrediente: complex lipozomal de Vitamina C (acid L-ascorbic; emulgatori: acizi grași, fosfatildicolina); maltodextrină; capsula (gelatină, colorant: oxid de fier); emulgator: săruri de magneziu ai acizilor grași; agent anti-aglomerant: dioxid de siliciu [nano].

 

INGREDIENTE

Per 2 cps

*VNR

Vitamina C

500 mg

625%

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

 

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru România: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București, tel. 021.312.93.72.

Produs notificat de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII Seria NR. 4298/13.07.2020

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

Biocyte
LONVI02

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (0)