BIOCYTE EROBOOST 60 CPS

Referinta: PERER01

168,95 lei
cu TVA

Soluția pentru o viață sexuală împlinită: de la vârsta de 40 de ani, bărbații pot avea libidoul și funcția erectilă scazute. Eroboost® este o formulă unică, special concepută sub forma unui supliment alimentar pentru bărbați, care conține EnoSTIM™și alte extracte din plante, precum și acid D-aspartic, L-citrulină, zinc, Coenzima Q10 și niacină. Interzis sportivilor!

Cantitate

Biocyte EROBOOST®

 

Soluția pentru o viață sexuală împlinită: de la vârsta de 40 de ani, bărbații pot avea libidoul și funcția erectilă scazute. Eroboost® este o formulă unică, special concepută sub forma unui supliment alimentar pentru bărbați, care conține EnoSTIM™și alte extracte din plante, precum și acid D-aspartic, L-citrulină, zinc, Coenzima Q10 și niacină. Interzis sportivilor!

 

Mod de utilizare: câte 3 capsule pe zi, cu un pahar mare de apă timp de o lună. Se poate relua administrarea dacă  se consideră necesar.

 

Ingrediente active

Cant./capsulă

%VNR*

Ingrediente : extract apos 4:1 (maltodextrină) din fructe de Colții-babei (Tribulus Terrestris); capsulă: gelatină; dioxid de titan, indigotină; extract apos 7-9:1 (amidon modificat, maltodextrină, dioxid de siliciu) din radăcină de Maca(Lipidium meynii); EnoSTIM™ (extract din fructe de Struguri-roșii/ Vitis vinifera și din fructe de Măr/Malus domestica-90% și pulbere din stigmata de Sofran/Crocus sativus; acid D-aspartic; L-citrulină; gluconat de zinc; coenzima Q10; emulsifiant: săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali; niacin/nicotinamidă; agent anti-aglomerant: dioxid de siliciu.

EnoSTIM

Acid D-aspartic

L-citrulină

Extract din fructe de Colții-babei

Extract din rădăcină de Maca

Gluconat de zinc

                   Din care zinc

Coenzima Q10

Nicotinamidă

 

 

 

 

 

 

 

100 mg

100 mg

83,54 mg

50 mg

37,5 mg

27,20 mg

    3,34 mg

20 mg

5,34 mg

 

33%

 

33%

*VNR = Valoare Nutriţională de Referinţă cf. Regulament 1169/2011.

 

Mod de prezentare: 60 capsule

 

Greutate netă: 43,6 g

 

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și de copii cu vârsta mai mică de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

 

Notificare: SNPMAPS nr. AA 10391/2017

 

Producător: Laboratoire Biocyte, Franţa.

 

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi ambalaj.

Biocyte
PERER01

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (0)