BIOCYTE FIER LIPOZOMAL 30 GELULE

Referinta: LONFE01

73,00 lei
cu TVA

Fierul, vitamina C și vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Fierul contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul normal al oxigenului în organism.  Vitaminele C si B12 contribuie la metabolismul energetic normal al organismului.

Cantitate
Stoc epuizat


BIOCYTE FIER LIPOZOMAL

 

Supliment alimentar

 

 Greutate netă 10 g

Flacon cu 30 capsule

 

Mod de administrare: Se recomandă 1 capsulă pe zi, în timpul mesei cu un pahar de apă.

 

Acțiuni: Fierul, vitamina C și vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Fierul contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul normal al oxigenului în organism.  Vitaminele C si B12 contribuie la metabolismul energetic normal al organismului.

BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Această tehnologie lipozomală îmbunătățește biodisponibilitatea mineralelor în organism.

 

 Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani, fară acordul medicului A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

 

Ingrediente: Fier lipozomal Ultra Fe® [pirofosfat feric; emulgatori: esteri de sucraloză ai acizilor grași, lecitină]; Acid L-ascorbic (vitamina C); capsulă (gelatina); maltodextrină; emulgator: săruri de magneziu ai acizilor grași; agent anti-aglomerant: dioxid de siliciu [nano]; ciancobalamină (Vitamina B12).

 

 

INGREDIENTE

Per 1 cps

*VNR

Fier

14 mg

100%

Vitamina C

        80 mg

          100%

Vitamina B12

         1,25 µg

          50%

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: :  Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.  Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București, tel. 021.312.93.72.

Produs notificat de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, NR. 4295/13.07.2020

 

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

 

LONFE01

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (1)
Nota