BIOCYTE HEPATO DETOX 60 CPS

Referinta: LONHE01

90,00 lei
cu TVA

HEPATO DETOX, prin componentele sale, ajută la detoxifierea și protejarea ficatului și contribuie la reducerea grăsimilor de la nivelul ficatului.

Cantitate

BIOCYTE HEPATO DETOX 60 cps

 

Supliment alimentar

 

Greutate netă 32 g

Flacon cu 60 capsule

 

Mod de administrare: Se recomandă  2 capsule pe zi

 

Acțiuni: HEPATO DETOX, prin componentele sale, ajută la detoxifierea și protejarea ficatului și contribuie la reducerea grăsimilor de la nivelul ficatului. Anghinarea conține numeroși antioxidanți, inclusiv cinarină, cu proprietăți anti-toxice și de curățare. Extractul de Anghinare are rol hepatoprotector, detoxifiant și ajută la funcționarea normală a ficatului. Colina și betaina ajută la reducerea depunerilor de grăsime din ficat. Extractul de Armurariu protejează ficatul de radicalii liberi și reduce inflamația. Extractul de Fenicul are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii.

 

 Avertizări: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

 

Ingrediente: extract din frunze de Anghinare  Cynara cardunculus subsp. Flavescens (maltodextrina); bitartat de colină; capsulă de origine vegetală (agent de acoperire: hidroxipropilmetilceluloză); agent de încărcare: carbonat de calciu; clorhidrat de betaină; extract din fructe de Armurariu Silybum marianum L. (maltodextrină); pulbere din fructe de Fenicul Foeniculum vulgare Mill.; agent anti-aglomerant: fosfat tricalcic; emulsifiant: săruri de magneziu ai acizilor grași; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).

 

 

INGREDIENTE

Per 2 cps

*VNR

Vitamina B6

0,42 mg

30%

Extract din frunze de Anghinare

        500 mg

 

Colină

         82,5 mg

         

Betaină

          30 mg

 

Extract din fructe de Armurariu

         40 mg

 

Extract din fructe de Fenicul

        30 mg

 

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: :  Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: GOLDNUTRITION EEC

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București, tel. 021.312.93.72.

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an). Lot nr: vezi ambalaj.

 

 

LONHE01

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (0)