Cosmetice

Încearcă și tu gama de produse cosmetice Biocyte, cu efecte instantanee asupra straturilor exterioare ale pielii. Le poți combina cu suplimente anti-age, care acționează din interior spre exterior, pentru o abordare globală a îngrijirii pielii. Produsele cosmetice Biocyte hidratează, combat petele maronii, asigură densitatea și elasticitatea pielii, aceasta devenid netedă și tonifiată.
Măstile Biocyte sunt produse pe suport de Bio celuloză, care are capacitatea de a păstra o concentrație mare a ingredientelor active.

Cosmetice

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Anti cearcane & Anti pungi de sub ochi

BIOCYTE PLASTURI PENTRU OCHI ANTI-CEARCANE

Pret 24,99 lei

Biocyte Eye Patch conține un complex de ingrediente active conceput pentru combaterea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Potrivit până și pentru cea mai sensibilă piele, Biocyte Eye Patch, pe suport de bio-celuloză, este eficient de la prima aplicare.

Hidratare

BIOCYTE MASCA HIDRATANTA ANTI-AGE

Pret 40,00 lei

Potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile, această mască este un tratament global cu bio-celuloză care oferă cele 3 componente esențiale care hrănesc și protejează pielea împotriva apariției ridurilor. Biocyte Mască hidratantă anti-age asigură hidratarea, densitatea și elasticitatea pielii.

Purifica pielea

BIOCYTE MASCA PURIFICATOARE CU CASTRAVETE

Pret 33,00 lei

Masca purificatoare cu castravete este creată pentru curățarea, purificarea și matifierea pielii uleioase și predispuse la imperfecțiuni. Cu extract de castravete și ulei de arbore de ceai, această mască matifiază pielea și luptă împotriva imperfecțiunilor.

Volumizare si hidratare

BIOCYTE MASCA PENTRU BUZE ANTI-AGE

Pret 20,19 lei

LIP MASK  ANTI-AGE este o mască  cu efect de umplere, ce ofera buzelor hidratare intensa. Ridurile din jurul buzelor sunt netezite, iar buzele își recuperează elasticitatea și fermitatea.

BIOCYTE MASCA ECHILIBRANTA CU PREBIOTICE

Pret 33,00 lei

Masca echilibrantă cu prebiotice este creată pentru restabilirea echilibrului microbiotei de la nivelul pielii, reducând riscul infecțiilor cutanate. Cu Bioecolia Complex, ulei de migdale și acid hialuronic această mască protejează și rehidratează pielea.