ISTORIA BIOCYTE


Biocyte a fost fondat în 2006, pe Riviera Franceză, de Philippe Bruneau. Fondatorul său s-a bazat pe experiența sa în sectorul suplimentelor alimentare pentru a crea marca Biocyte. Setea sa de inovație l-a determinat să caute în permanență ce e mai bun in fiecare ingredient, să ofere soluții de frumusețe și bunăstare care funcționează din interior spre exterior, adaptate nevoilor fiecărui individ. În 2009 i s-a alăturat Frédéric Levy, doctor în farmacie și absolvent al prestigioasei școli de afaceri ESCP din Paris, și fost executiv al industriei farmaceutice, specialist în suplimente alimentare.


În 2020, Biocyte a sărbătorit a 14-a aniversare. 14 ani dedicati dezvoltarii unei gamă unice de suplimente nutritive si  căutării constante de solutii inovatoare. Marca Biocyte a devenit acum un reper internațional consacrat în lumea suplimentelor nutritive, castigand o recunoastere aparte la nivel Mondial mai ales in domeniul nutricosmeticelor

De la început, scopul a fost de impacta, prin nutriție, în lupta împotriva îmbătrânirii. Acum un secol, prelungirea duratei de viata era văzută ca un vis imposibil. Astăzi, însă, căutarea pare fara limite.

 

CONTEXTUL BIOCYTE

 

De-a lungul secolului XX, descoperirile științifice și medicale au împins în mod constant limitele, făcând progrese mai mari împotriva bolilor decât în anii 2000. La începutul secolului 21, genomul uman a fost complet trasat, ceea ce era de neconceput cu doar zece ani mai devreme.

 

Acum, pentru prima dată, suntem cu adevărat conștienți de faptul că noile tehnologii vor putea înmulți puterile medicinei aproape la infinit.

 

Dar, alături de aceste victorii, stilurile noastre de viață moderne au generat noi forme de boală care nu existau până acum: obezitatea, creșterea numărului de cazuri de diabet, creșterea bolilor degenerative, otrăvirea cu metale grele etc.

 

Lumea modernă, cu opulența sa nutrițională relativă, a creat noi factori de risc, temperând această capacitate tehnologică de tratare și vindecare.

Aceasta este o alta latura in cautarea starii de bine: Nutritia.

 

Suntem ceea ce mâncăm și bem. Primul pas către o nutriție sănătoasă este dezvoltarea unor obiceiuri alimentare sănătoase - inclusiv o dietă sensibilă.

Aceste îmbunătățiri ale stilului tău de viață și ale dietei sunt esențiale și nu există nicio îndoială că speranțele de viață ar putea fi prelungite și dacă aceste excese comportamentale ar putea fi evitate.

 

Astăzi, cunoașterea principiilor de sănătate asociate schimbărilor necesare în comportamentul nostru poate sprijini capacitățile corpului nostru de a împinge limitele îmbătrânirii. BIOCYTE și-a propus să îmbunătățească acest aspect al suplimentelor nutritive. Înțelegerea efectelor zilnice ale nutriției asupra biologiei celulare ne permite să luăm măsuri pentru îmbunătățirea potențialului nostru.

 

 

CÂND CREMA ANTI-ÎMBĂTRANIRE NU ESTE O CREMĂ ANTI-AGE!

Biocyte înseamnă BIOLOGIE CELULARĂ. Biologia celulei (cunoscută și sub numele de biologie celulară) este poarta către înțelegerea factorilor implicați în îmbătrânire. Acesta este contextul în care Biocyte a decis să abordeze trei factori majori implicați în îmbătrânire, abordându-i unul după altul în ultimii 10 ani.

 

  1. ÎMBĂTRÂNIREA ESTETICĂ: NUTRICOSMETICA BIOCYTE

În ultimii 20 de ani, s-au făcut unele progrese majore în domeniul medicinii estetic, dar foarte puține în domeniul produselor cosmetice pure. Primul factor vizibil al îmbătrânirii este aspectul nostru estetic, modul în care arată pielea și părul nostru.

Biocyte și-a construit bazele pe acest aspect, creind o disciplină complet nouă: NUTRICOSMETICA. Acesta este un pas natural plecand de la produsele cosmetice conventionale, insa cu o acțiune mai profundă, mai globală și mai durabilă.

Majoritatea celulelor noastre au potențialul de a se regenera, iar celulele pielii noastre reusesc sa faca asta în 4 până la 6 săptămâni. Așadar, este posibil să luați măsuri nutriționale pentru a vă asigura că se regenerează la 100% din potențialul lor.

Prin urmare, Biocyte a venit cu ideea de a reînnoi elementele esențiale de contructie ale țesuturilor noastre conjunctive: colagen, elastină și acid hialuronic. Întrucât vizează cea mai importantă parte a pielii - derma - efectele ingredientelor active sunt chiar mai de durată. Acesta este conceptul care stă la baza principiilor nutricosmeticii și, în zece ani, am creat cea mai largă și mai avansată gamă nutrițională care vizează efectele estetice.

 

 

  1. CONTROLUL GREUTĂȚII: BIOCYTE SLIMMING SYSTEM

 Obiceiurile alimentare proaste ne determină să ne îngrășăm și într-o lume modernă mereu in schimbare, nu este întotdeauna ușor să ne pastram controlul. Conștient de această problemă, Biocyte a continuat să se concentreze asupra acestui domeniu dificil, dar crucial. Creșterea în greutate este rezultatul mai multor factori și necesită mai multe soluții, acum disponibile prin gama BIOCYTE FITNESS SISTEM. Pentru a rămâne sănătoși pe măsură ce îmbătrânim, trebuie să evităm să ne îngrășăm prea mult, asigurându-ne că rămânem subțiri și în formă. Exrecitiile fizice moderate cât mai mult posibil reprezinta un factor important in controlul îmbătrânirii celulare.

Suplimentele nutritive au un efect asupra frumuseții și greutății noastre, dar au și un impact foarte vizibil asupra bunăstării noastre generale și ca soluții anti-îmbătrânire.

 

  1. ÎMBĂTRÂNIREA CELULARĂ: BIOCYTE LONGEVITY

Există un focus din ce în ce mai mare pe preventie și pe determinarea de a rămâne în formă și sănătoși pe măsură ce îmbătrânim. Pentru Biocyte, unul dintre obiective este în mod clar combaterea îmbătrânirii celulare. Această gamă de produse are o paleta larga de obiective, de la prevenirea stresului oxidativ la regenerarea articulațiilor, prin protejarea abilităților noastre cognitive.

Alături de medicina convențională, nutriterapia (sau terapia nutrițională) a făcut, de asemenea, unele progrese uimitoare în ceea ce privește puritatea nutrienților utilizați, absorbția și sinergiile lor. Cu gama sa LONGEVITY, Biocyte oferă o versiune de înaltă tehnologie a nutrienților esențiali. Astăzi, avem acces la noi micronutrienți: sunt mai eficienți, mai vizați, cu rezultate de neegalat asupra celulelor.

 

Biocyte a creat cele mai bune combinații în ceea ce privește potențialul nutrițional, obținând ingrediente rare derivate din cele mai avansate cercetări biotehnologice. Formula fiecărui produs conține ingrediente naturale, exclusive și inovatoare. Astăzi, Biocyte se bazează pe sinergia unei game complete de substanțe nutritive pentru a oferi soluții eficiente special concepute pentru a răspunde dorinței noastre de a rămâne tineri cât mai mult timp posibil.

 

BIOCYTE, UN ANGAJAMENT PENTRU CALITATE

În calitate de jucător major in nutricosmetică, Biocyte® are o politică extrem de riguroasă în ceea ce privește calitatea, siguranța și eficacitatea dovedită clinic. Formularea suplimentelor sale alimentare (care conțin vitamine și minerale, plante și alte ingrediente) se bazează pe un principiu al dozelor nutriționale și fiziologice. După cum ne amintește directiva europeană din 2002, suplimentele alimentare sunt „produse alimentare” și sunt diferite de medicamentele care au ca scop vindecarea sau tratarea unei boli. Alegerea ingredientelor și dozelor, precum și fabricarea și trasabilitatea suplimentelor îndeplinesc, prin urmare, cele mai stricte reglementări europene, făcând din gama Biocyte® nutricosmetics o soluție naturală, eficientă și sigură pentru cei care caută bunăstare interioară, vizibilă la exterior!

 


BIOCYTE, O POVESTE DE SUCCES  - PREMII

Biocyte, este plasat în mod ideal pe această piață, oferind o gamă unică de produse nutricosmetice și anti-îmbătrânire. Compania a îmbrățișat lupta împotriva îmbătrânirii, cu un singur obiectiv: să-ți păstrezi frumusețea, frumusețea pielii și frumusețea corpului tău cât mai mult timp. Cu formule bazate pe eficacitatea ingredientelor lor active, Biocyte își dezvoltă afacerea cu succes. Consumatorii sunt extrem de fideli unui brand despre care știu că funcționează. Un alt atu pentru Biocyte este imaginea sa inovatoare de înaltă tehnologie, care aduce o contribuție majoră la succesul mărcii cu consumatorii.

 

In 2015 a câștigat pentru a 7-a oara Premiul pentru frumusețe Victoires de la Beaute pentru produsul său Keratin Forte Serum. In 2016 a primit premiu de la revista franceză Avantages pentru Collagen Max. In același an Active InPulp a câștigat Premiul Victoires de la Beaute, apoi in 2017 Hyaluronic Forte Full Spectrum, iar in 2018 produsul Colagen Express.

 

Biocyte este liderul produselor nutricosmetice din Europa, iar produsele lor pot fi găsite în aproape toate farmaciile din Franța.

 

 

BIOCYTE, Hrănește-ți frumusețea

 

Suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variata și echilibrata. Este foarte important să va mențineti un stil de viață sănătos. Nu depășiți dozele zilnice recomandate. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Persoanele aflate sub supraveghere medicală trebuie să se adreseze mai întâi medicului lor. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A se păstra departe de lumina directă a soarelui.