Solare

Lumina soarelui este importantă pentru a ne menține corpul sănătos. Activează sinteza vitaminei D astfel încât organismul să absoarbă calciul la nevoie. În același timp, lumina soarelui activează melanina din piele, oferindu-i un aspect atrăgător și bronzat și asigurând că pielea arată bine - protejând în același timp pielea de radiațiile dăunătoare. Cu toate acestea, expunerea la soare în exces poate înroși pielea, poate provoca pete pigmentare, arsuri solare și îmbătrânire prematură a pielii. Biocyte oferă produse de îngrijire a pielii cu biodisponibilitate ridicată și ingrediente cu concentrații mari concepute pentru a ne menține pielea sănătoasă și frumoasa. În selecția Cocktail de teracotă, veți găsi primul supliment alimentar care conține melanină pură făcută din coji de măsline negre și capsule care conferă tenului un ten, FĂRĂ lumina soarelui!

Gama Terracotta conține produse inovatoare pe bază de pigmenți din plante combinați cu vitamina D pentru un bronz frumos. Pigmenții din plante: licopenul, luteina, astaxantina si zeaxantina pigmentează pielea în mod natural și oferă strălucire pielii chiar și fără expunere la soare. BIOCYTE TERRACOTTA COCKTAIL AUTOBRONZANT se adresează persoanelor care iși doresc o piele bronzată pe tot parcursul anului.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Supliment alimentar Terracotta Bronz Intense, Biocyte, 30 capsule

În stoc
Pret 140,00 lei

Terracotta Bronz Intense un supliment alimentar pe bază de melanină din măsline negre și CERAMOSIDES™. Cele două ingrediente active inovatoare și molecule specifice epidermei ajută la pregătirea pielii pentru expunerea la soare, evidențierea bronzului și păstrarea tinereții pielii.