Supliment alimentar pentru imbunatatirea calitatii somnului Biocyte, Noctrim Sommeil Gummies, 60 jeleuri

Supliment alimentar pentru imbunatatirea calitatii somnului Biocyte, Noctrim Sommeil Gummies, 60 jeleuri

Referinta: LONNO03

58,00 lei
29,00 lei Economisește 29,00 lei
cu TVA

BIOCYTE NOCTRIM SOMMEIL GUMMIES este o formulă pe bază de melatonină și Vitamina B6. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

Cantitate

Supliment alimentar pentru îmbunătățirea calității somnului Biocyte, Noctrim Sommeil Gummies, 60 jeleuri

 

Acțiuni: BIOCYTE NOCTRIM SOMMEIL GUMMIES este o formulă pe bază de melatonină și Vitamina B6. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține prin consumul a 1 mg de melatonină înainte de somn). Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

 

Jeleurile sunt un format inovator, o nouă categorie de suplimente alimentare.

 

Noctrim Sommeil este un supliment alimentar rezultat din expertiza nutraceutică a laboratorului Biocyte. Fiecare jeleu conține doza ideală de melatonină pentru a te ajuta să adormi și vitamina B6 pentru a susține sistemul nervos.

  

De ce să alegi Noctrim Sommeil gummies?

Favorizează somnul

Favorizează somnul

Melatonina promovează somnul respectând ritmurile circadiene

Calm și liniște

Calm și liniște

Vitamina B6 susține funcționarea sistemului nervos

Aromă naturală

Aromă naturală

Jeleuri cu aromă de zmeură. Arome naturale pentru păstrarea gustului

Importanța unui somn de calitate

 

Îți petreci 1/3 din viață dormind, timp în care temperatura corpului scade și consumul de energie scade.

 

Este necesar să ai un somn odihnitor deoarece îți permite sa fii eficient(ă) și bine dispus(ă) pe tot parcursul zilei. Totuși, tot mai multe persoane au tulburări de somn și se consideră că una din trei persoane este supusă acestora (sursa: ANSES).

 

Somnul este o stare care permite organismului să se refacă singur. Odată cu închiderea ochilor corpul nu se oprește, dimpotrivă, este departe de a fi inactiv. În primul rând, secreția de hormon de creștere este mai mare noaptea, este un hormon care ajută la refacerea nervilor precum și la dezvoltarea scheletului și a țesuturilor, dar și la utilizarea grăsimii stocate în țesutul adipos pentru a produce energie. Deoarece nu furnizezi energie prin alimente pe timp de noapte, organismul folosește deci rezervele și participă astfel la fenomenul de destocare a grăsimilor. De asemenea, somnul este momentul în care creierul codifică și memorează informațiile senzoriale percepute în timpul zilei.

Ingrediente atent selectate

 

Formulele noastre sunt dezvoltate de experți, din noi ingrediente active inovatoare și în concentrație optimă.

 

A avea încredere în Biocyte înseamnă a-ți asigura produse de calitate pentru că sănătatea ta merită tot ce este mai bun.

 

Ingredientele sunt atent selectate, iar tehnica de absorbtie garantează o bună asimilare. Într-adevar, odată cu fenomenul de masticație, ingredientele active vor fi absorbite pe cale sublinguală, adică direct la nivelul vaselor de sânge prezente sub limbă. Este o scurtătură în comparație cu un aport oral și, prin urmare, efectul se simte mai repede.

Melatonina, hormonul somnului

 

Te-ai întrebat vreodată de ce dormi noaptea și nu ziua? Răspunsul se află într-o mică parte a creierului tău și mai precis în epifiză.

 

Melatonina, numită și hormonul somnului, este un hormon produs în mod natural de epifiză și joacă un rol important în ciclul somnului. Secreția sa crește în caz de întuneric și în special la căderea nopții pentru a facilita adormirea. Astfel, poți observa o secreție de melatonină înmulțită cu zece atunci când se instalează întunericul.

 

Dacă melatonina este produsă în mod natural de organism, este posibil ca în unele cazuri această secreție să fie perturbată. Acest lucru se întâmplă în special în timpul expunerii prelungite la lumină intensă, cum ar fi atunci când privești un ecran prea luminos seara sau în timpul călătoriilor repetitive între diferite fusuri orare.

 

De asemenea, această secreție scade în mod natural odată cu înaintarea în vârsta: epifiza va secreta din ce în ce mai puțină melatonină în timp. Așa se explică de ce fenomenele tulburărilor de somn se pot accentua în timp.

 

Vitamina B6

 

Vitamina B6 este o vitamină esențială pentru organism deoarece organismul nu știe să o sintetizeze. La fel ca majoritatea vitaminelor B, este implicată în procesul energetic și joacă un rol cheie în metabolismul aminoacizilor și proteinelor.

 

Mai ales în creier, vitamina B6 participă la formarea anumitor neurotransmițători, cum ar fi serotonina și dopamina. Acesta este modul în care joacă un rol în echilibrul psihic.

 

A avea un echilibru mental bun este direct legat de un somn mai bun. 

 

Cum funcționează ciclul somnului

  

Tiparele de somn sunt reglate de hipotalamusul situat în creier. Este un adevărat ceas și explică de ce adormi și te trezești la ore similare în fiecare zi.

 

Înțelegerea modului în care se realizează somnul și a importanței fiecărei faze îți permite să înțelegi mai bine importanța acestui fenomen care îți ocupă aproape o treime din viață.

 

Somnul este împărțit în 4 faze (sursa: CENAS)

 

Prima fază este cea a adormirii, ciclu care va reprezenta între 5 și 10% din totalul de somn, în care organismul va face trecerea între starea de veghe și starea de somn. Mușchii se relaxează treptat. Ai avut vreodată impresia că ai căzut în gol? În timpul acestui ciclu mușchii se relaxează și acest fenomen este frecvent.

 

Fazele a doua și a treia sunt cele ale somnului lent, unde, după cum sugerează și numele, activitatea creierului este redusă la maximum pentru a pune corpul în repaus. În aceste faze creierul emite unde lente și este momentul în care te refaci cel mai mult.

 

Ultimul ciclu este cel al somnului REM, faza în care ai cele mai elaborate vise. Activitatea creierului este foarte intensă, iar ochii prezintă mișcări rapide și neîncetate.

 

Secreția de melatonină este corelată cu diferitele cicluri și face posibilă reechilibrarea acestora în caz de disfuncție.

 

Ingrediente

Sirop de glucoză; Zahăr; Apă; Aromă naturală;  agent de gelifiere (pectină); Acidifianți (acid citric, citrat trisodic); maltodextrină; ulei de cocos; Colorant: FCF albastru strălucitor; Clorhidrat de piridoxină (din care vitamina B6); Melatonină; Agent antiaglomerant (ceară de carnauba).

Potrivit pentru vegetarieni și vegani. Fără gluten.

 

Ingrediente per 1 jeleu

Melatonină 1 mg

Vitamina B6 0.7 mg (50%*) 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

 

Mod de administrare

Se recomandă  1 jeleu cu o jumătate de oră înainte de culcare.

 

Avertizări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Nu se recomandă adolescenților, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Nu conduceți în urmatoarele 4-5 ore de la utilizare.

Nu se administrează fără sfatul medicului în caz de inflamație, boală autoimună, epilepsie, astm sau dacă urmează un tratament cu antidepresive, somnifere sau alte sedative.

A se păstra la o temperatura sub 25°C,  loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

  

Greutate netă 162 g

Flacon cu 60 de jeleuri

 

Biocyte
LONNO03

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)