Supliment alimentar pentru par Keratine Gummies, Biocyte, 60 jeleuri

Supliment alimentar pentru par Keratine Gummies, Biocyte, 60 jeleuri

Referinta: CHEKE21

100,00 lei
cu TVA

Biocyte Keratine Gummies este un supliment alimentar sub formă de jeleuri care ajută la prevenirea căderii părului datorită extractului de Părul Maicii Domnului.

Cantitate

Supliment alimentar pentru par Keratine Gummies, Biocyte, 60 jeleuri

 

Acțiuni: este o formulă bazată pe keratină, extract din Părul Maicii Domnului, vitamine și minerale. Extractul din Părul Maicii Domnului previne căderea părului și stimulează creșterea firelor de păr. Keratina este o polipeptidă cu 17 aminoacizi care îmbunătățesc rezistența, structura și strălucirea firului de păr. Zincul și vitamina B8 contribuie la menținerea sănătății părului.

 

Biocyte Keratine Gummies este un supliment alimentar sub formă de jeleuri care ajută la prevenirea căderii părului datorită extractului de Părul Maicii Domnului. Keratine Gummies acționează asupra fibrei părului pentru a o întări și pentru a promova frumusețea părului datorită conținutului de seleniu și keratină.

 

Vopsitul repetat, periajul, stresul sau chiar o alimentație dezechilibrată sunt factori care pot juca un rol în sănătatea părului. Părul poate fi casant, mai tern, mai puțin strălucitor sau chiar se poate observa căderea părului. Keratine Gummies este suplimentul alimentar care ajută la întărirea părului de la rădăcină și îmbunătățirea acestuia.

 

Supliment alimentar pe bază de vitamine, zinc, seleniu, extracte din plante și hidrolizat de keratină, cu gust de fructe roșii.

 

De ce să alegi Keratine Gummies?

 

Anticadere par

Anticădere

Ajută la prevenirea căderii părului datorită extractului de Părul Maicii Domnului

Frumusețea părului

Frumusețea părului

Acțiune globală datorită keratinei

Ultra gourmand

Ultra gourmand

Aromă bună de fructe roșii

 

Ingrediente atent selecționate

 

- Hidrolizat de keratină. Keratina folosită în jeleurile noastre Keratine este compusă din 18 aminoacizi care conferă vigoare și strălucire părului. Ajută la întărirea fibrei capilare, dar joacă un rol important și în strălucirea și volumul părului. Fiecare jeleu conține 100 mg de keratină.

- Părul Maicii Domnului este o plantă care previne căderea părului. Fiecare jeleu furnizează 150 mg de Părul Maicii Domnului.

- Vitamina B8 numită și biotină stimulează circulația sanguină a scalpului. Ajută părul să devină mai puternic și mai strălucitor.

- Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

- Zincul este un mineral esențial pentru un păr sănătos. Datorită acțiunii sale antioxidante purifică scalpul.

- Seleniul este, de asemenea, un mineral care contribuie la frumusețea părului. Ajută la întărirea părului de la rădăcină.

   

Ingrediente

Sirop de glucoză; Zahăr; Apă; Agent de gelifiere (pectină); Acidificanți (acid citric, citrat trisodic); Extract din Părul Maicii Domnului  Adiantum capillus-veneris L.; Hidrolizat de keratină; DL-alfa-tocoferil acetat (din care vitamina E); maltodextrină; Zinc citrat; Colorant (antociani); ulei de cocos; Aromă naturală; agent antiaglomerare (ceară de carnauba); D-biotină (vitamina B8); Selenit de sodiu (din care seleniu).

Fără gluten 

 

Compoziție per 2 jeleuri

Vitamina E: 24 mg (200%)

Vitamina B8: 200 µg (400%)

Zinc: 6 mg (60%)

Seleniu: 33 µg (60%)

Extract din Părul Maicii Domnului: 150 mg

Hidrolizat de keratină: 100 mg

*VNR - Valoare nutrițională de referință

 

Mod de administrare

Se recomandă 2 jeleuri pe zi, de preferat timp de 3 luni.

 

Avertizări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor și persoanelor cu tratament antidiabetic, fără recomandarea unui medic.

Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

A se păstra la o temperatură sub 25°C, în ambalajul său închis ermetic, ferit de lumină.

 

Flacon cu 60 de jeleuri

Greutate netă 162 g

Biocyte
CHEKE21

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)