BIOCYTE VITAMINE C LIPOZOMALA 10 PLICURI

Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 10 plicuri

Referinta: LONVI01

69,00 lei
cu TVA

Vitamina C lipozomala contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C lipozomala contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Această tehnologie lipozomală îmbunatățește biodisponibilitatea vitaminei C în organism.

Cantitate
Stoc epuizat

BIOCYTE VITAMINA C LIPOZOMALĂ 10 PLICURI

 

Supliment alimentar

 

 Greutate netă 20 g

Cutie cu 10 plicuri cu aromă de lămâie

 

Mod de administrare: Se recomandă 1 plic  pe zi. Se administrează lingual sau sublingual, fără apă.

 

Acțiuni: Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Această tehnologie lipozomală îmbunatățește biodisponibilitatea vitaminei C în organism.

 

Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

  

Ingrediente: Vitamina C lipozomală (acid L-ascorbic; complex de fosfatildicolină); îndulcitori: xylitol, sucraloză, potasulfam potasiu; acizi: bicarbonat de sodiu, acid citric; aromă naturală de lămâie; concentrat pulbere din suc de lămâie.

  

INGREDIENTE

Per 1 plic

*VNR

Vitamina C

250 mg

313%

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

 

Producător: Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

 

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru România: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.  Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București, tel. 021.312.93.72.

Produs notificat de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII  NR. 4293/13.07.2020

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

 

Biocyte
LONVI01

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (2)
Nota