Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 30 capsule

Vitamina C lipozomala, Biocyte, Vitamin C liposomal, 30 capsule

Referinta: LONVI02

79,00 lei
cu TVA

Vitamina C Lipozomala contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice micro-încapsulate pentru o asilimare optimă. Aceasta tehnologie lipozomală îmbunatățește biodisponibilitatea vitaminei C în organism.

Cantitate
Stoc epuizat

BIOCYTE VITAMINA C LIPOZOMALĂ 30 CPS

 

Vitamina C Lipozomală Biocyte: Imunitate puternică și vitalitate crescută într-o formulă avansată! Descoperă secretul unei sănătăți optime cu acest supliment inovator. Grație tehnologiei lipozomale, Vitamina C Lipozomală Biocyte asigură o absorbție maximă și o eliberare controlată a vitaminei C în organism, sporind eficiența și protejând-o de degradare. Bucură-te de beneficiile acestei formule revoluționare și întărește-ți sistemul imunitar, sprijinind totodată producția de colagen pentru o piele frumoasă și sănătoasă. Comandă acum și descoperă energia și vitalitatea pe care Vitamina C Lipozomală Biocyte ți le oferă!

Cum poate vitamina C lipozomală să îmbunătățească sistemul tău imunitar? Vitamina C lipozomală poate fi un mod eficient de a susține sistemul tău imunitar, ajutându-l să lupte împotriva infecțiilor și a bolilor. Deoarece vitamina C este un antioxidant puternic, aceasta poate ajuta la protejarea celulelor din organism de daunele provocate de radicalii liberi și poate ajuta la menținerea sănătății celulelor imunitare. De asemenea, vitamina C lipozomală poate ajuta la creșterea producției de colagen, care este esențial pentru sănătatea pielii și a sistemului imunitar.

De ce este vitamina C lipozomală o alegere mai bună decât alte surse de vitamina C? Vitamina C lipozomală poate fi o alegere mai bună decât alte surse de vitamina C, deoarece este mult mai bine absorbită în organismul tău. De fapt, oamenii care iau vitamina C lipozomală pot absorbi până la de zece ori mai multă vitamina C decât persoanele care iau alte forme de vitamina C. De asemenea, vitamina C lipozomală poate fi mai ușor tolerată decât alte forme de vitamina C, cum ar fi acidul ascorbic, care poate cauza probleme gastro-intestinale la anumite persoane.

 

 

Supliment alimentar

 

Greutate netă 19 g

Flacon cu 30 capsule

 

Mod de administrare: Se recomandă 1-2 capsule pe zi cu un pahar mare cu apă, de preferat dimineața

Avertizări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. A se păstra in ambalaj, la o temperatura de sub 25°C, ferit de lumina soarelui.

 

Ingrediente: complex lipozomal de Vitamina C (acid L-ascorbic; emulgatori: acizi grași, fosfatildicolina); maltodextrină; capsula (gelatină, colorant: oxid de fier); emulgator: săruri de magneziu ai acizilor grași; agent anti-aglomerant: dioxid de siliciu [nano].

 

INGREDIENTE

Per 2 cps

*VNR

Vitamina C

500 mg

625%

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

 

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru România: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București, tel. 021.312.93.72.

Produs notificat de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII Seria NR. 4298/13.07.2020

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

Biocyte
LONVI02

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (2)
Nota