Vitamina D, Biocyte, Vitamina D Lipozomala, 30 capsule

Vitamina D, Biocyte, Vitamina D Lipozomala, 30 capsule

Referinta: LONVI03---

49,00 lei
cu TVA

Vitamina D ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților, contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului, menținerea normală a funcției musculare și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Cantitate
Stoc epuizat

BIOCYTE VITAMINA D LIPOZOMALĂ

 

Supliment alimentar

 

 Greutate netă 10 g

Flacon cu 30 capsule moi

 

Mod de administrare: Se recomandă 1 capsulă/zi

 

Actiuni: Vitamina D ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților, contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului, menținerea normală a funcției musculare și funcționarea normală a sistemului imunitar.

BIOCYTE a dezvoltat o primă gamă de nutraceutice microîncapsulate pentru o asilimare optimă. Tehnologia lipozomală îmbunătățește biodisponibilitatea vitaminei D în organism.

 

 

Avertizari: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

 

 

Ingrediente: maltodextrină; capsulă (gelatină; colorant: oxid de fier [NANO], complex de Vitamina D (colecalciferol; emulsifiant: acizi grași, fosfotinamide); emulgator: săruri de magneziu ale acizilor grași, agent anti-aglomerant: dioxid de siliciu [NANO].

 

 

 

INGREDIENTE

Per 1 cps

*VNR

Vitamina D

50 µg

1000%

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

Producător: :  :  Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L. Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București, tel. 021.312.93.72.

Produs notificat de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII nr. 4294/13.07.2020

 

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi ambalaj (luna, an).

 

Lot nr: vezi ambalaj.

 

 

Biocyte
LONVI03---

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (1)
Nota