Supliment alimentar Terracotta Bronz Intense, Biocyte, 30 capsule

Referinta: SOLTE13

140,00 lei
cu TVA

Terracotta Bronz Intense un supliment alimentar pe bază de melanină din măsline negre și CERAMOSIDES™. Cele două ingrediente active inovatoare și molecule specifice epidermei ajută la pregătirea pielii pentru expunerea la soare, evidențierea bronzului și păstrarea tinereții pielii.

Cantitate

Supliment alimentar Terracotta Bronz Intense, Biocyte, 30 capsule

 

Acțiuni: Terracotta Bronz Intense este o combinație de două ingrediente active: CERAMOSIDES™ și melanină din măsline negre pentru o triplă acțiune: anti-îmbătrânire, hidratare și pregătirea pielii pentru expunerea la soare. Cantitatea de melanină din piele determină culoarea acesteia precum și capacitatea sa de a se proteja împotriva razelor ultraviolete în timpul expunerii la soare. Vitamina C contribuie la formare normală a colagenului pentru fucționarea normală a pielii. Cuprul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la pigmentarea normală a pielii.

 

Terracotta Bronz Intense un supliment alimentar pe bază de melanină din măsline negre și CERAMOSIDES™. Cele două ingrediente active inovatoare și molecule specifice epidermei ajută la pregătirea pielii pentru expunerea la soare, evidențierea bronzului și păstrarea tinereții pielii.

 

Efecte

 

Cuprul și melanina prepătesc pielea pentru bronz  

Ceramosides™ ajută la reducerea ridurilor și hidratarea pielii 

 

De ce să alegi Terracotta Bronz Intense?

 

Pregătește pielea pentru expunerea la soare

Pregătește pielea pentru expunerea la soare

Pielea este pregătită pentru expunerea la soare și tinerețea sa este păstrată

 

Acțiune antirid

Acțiune antirid

Eficacitate anti-îmbătrânire dovedită, semnele îmbătrânirii sunt întârziate și ridurile netezite   

Hidratare

Hidratare

Filmul hidrolipidic al pielii este hrănit datorită semințelor de grâu  

Expunerea la soare, principala cauză a îmbătrânirii

Expunerea la soare, principala cauză a îmbătrânirii

 

Soarele, ce plăcere să te bucuri de razele soarelui și să stai la piscină sau la plajă. Chiar dacă are efecte pozitive asupra moralului, soarele este responsabil de 90% din riduri precum și de îmbătrânirea prematură a pielii.

 

Pentru a înțelege acest fenomen de îmbătrânire a pielii, trebuie să observi acțiunea soarelui asupra pielii tale. Soarele emite două tipuri de raze ultraviolete, razele UVA care pătrund până la derm și razele UVB, dintre care majoritatea sunt oprite la nivelul epidermei. În cazul expunerii intense la soare și mai ales pentru pielea sensibilă, razele UV vor altera celulele dermului și epidermei, rezultând o piele slăbită, uscată, care îmbătrânește mai repede.

 

Prin urmare, este important să-ți pregătești corect pielea pentru expunerea la soare și acesta este scopul acestui produs nutricosmetic. Acționând din interior cu ajutorul celor două ingrediente active brevetate, Terracotta Bronz Intense pregătește pielea pentru soare, păstrându-i astfel tinerețea.

 

Ingrediente atent selectate

 

Formulele noastre sunt dezvoltate de experți, din ingrediente active inovatoare și în concentrație optimă pentru o eficacitate de neegalat.

 

A avea încredere în Biocyte înseamnă a asigura produse de calitate, pentru că frumusețea ta merită tot ce este mai bun. 

 

Terracotta Bronz Intense conține două ingrediente active brevetate, CERAMOSIDES™ și melanina extrasă din măsline pentru o triplă acțiune: anti-îmbătrânire, hidratare și pregătirea pielii pentru expunerea la soare.

 

Melanina din măsline

 

Melanina este produsă de celulele pielii și mai ales de melanocite. Melanocitele sunt celule prezente în derm și sintetizează melanina dintr-un aminoacid cunoscut: tirozina.

 

Cantitatea de melanină prezentă în piele determină culoarea acesteia, precum și capacitatea sa de a se proteja de razele ultraviolete ale soarelui.

 

Melanina are un rol cheie în protecția pielii. Într-adevăr, este capabilă să blocheze unele dintre razele soarelui. Cum este posibil? Melanina este capabilă să absoarbă fotonii, să-i disperseze, dar și să capteze radicalii liberi.

 

Melanina folosită în produsul nostru provine din pielița măslinelor negre și fiecare capsulă conține 20 mg de melanină.

Melanina din măsline

Ceramosides™

 

Ceramosides™ constă din ceramide extrase din sămânță de grâu. Această lipidă este constituentul filmului hidrolipidic al pielii. Ceramidele sunt mai ales constituenții stratului cornos și ajută la reglarea pierderilor transepidermice de apă.

 

Ceramosides™ are o dublă acțiune: anti-îmbătrânire și hidratare. După cum am văzut, ceramidele limitează pierderile transepidermice de apă, ceea ce ajută la menținerea pielii hidratate pe termen lung. Acest fenomen face posibilă observarea unei hidratări a pielii cu până la 21% mai mare și a elasticității crescute cu până la 26%(1).

 

Pielea este hidratată, ridurile sunt umplute și poți observa o reducerea a acestora cu până la 18%(1) timp de 60 de zile.

 

Vitamina C

 

Vitamina C este un adevărat prieten al pielii tale. Într-adevăr, protejează pielea împotriva stresului oxidativ și participă la stabilizarea structurii triplu helix a colagenului. O cantitate bună de vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru a asigura funcționarea normală a pielii

 

Cupru

 

Cuprul este un oligoelement esențial. Aporturile nutriționale recomandate de ANSES sunt de 1 mg până la 1,5 mg pe zi pentru femeile adulte și 1,5 mg pe zi pentru bărbații adulți.

 

Cuprul este un antioxidant. Într-adevăr, este un cofactor al SOD (superoxid dismutază), o enzimă care luptă împotriva fenomenelor de oxidare. Prin urmare, acest oligoelement oferă pielii o mai bună protecție împotriva agresiunilor externe.

 

Surse

 

Hennig B și McClain GJ (1999). Proprietățile antioxidante ale zincului în celulele andoteliale active. Jurnalul Colegiului American de Nutriție, 18(2):152–158.

P.A. Riley (1997). Jurnalul Internațional de Biochimie și Biologie celulară, Melanina, Volumul 29, Numărul 11.

 (1) Studiu clinic asupra ingredientului activ CERAMOSIDES™ vs placebo, 70 mg pe zi, timp de 60 de zile, 40 de persoane.

 

Ingrediente

 

Ulei de floarea soarelui; Învelișul capsulei (gelatină, agent de gelifiere: glicerol, coloranți: complex de cupru de clorofilină, oxid de fier [nano]); Extract din fructe de măsline Olea europaea subsp. Europaea (inclusiv melanină); extract de semințe de grâu Triticum aestivum (inclusiv ceramide); L-tirozină; acid L-ascorbic (inclusiv vitamina C); Agent de îngroșare: mono și digliceride ale acizilor grași; Emulgator: lecitină de floarea soarelui; Sulfat de cupru.

 

Fără gluten

  

Ingrediente per 1 capsulă

 

CERAMOSIDES™ 70 mg

- din care Ceramide 10,5 mg 

Extract din ulei de masline 200 mg

- din care Melanină 20 mg           

L-tirozină 50 mg 

Vitamina C 40 mg (50%*)   

Cupru 0,3 mg (30%*)

 

*VNR - Valoare nutrițională de referință

 

Mod de administrare

 

Se recomandă 1 capsulă pe zi, la masă, cu un pahar mare cu apă.

 

Se recomandă să se administreze timp de 3 luni (1 lună înainte, în timpul și după expunere).

 

Avertizări

 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depași doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui, la o temperatură sub 25°C.

 

Greutate netă 35 g

Flacon cu 30 capsule

Studiu de satisfacție Terracotta Bronz Intense

*Test de satisfacție efectuat pe 24 de persoane timp de 30 de zile

Biocyte
SOLTE13

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)