Biocyte Mască oxigenantă

Referinta: COSMA20

33,00 lei
cu TVA

Masca oxigenantă cu acizi din fructe și apă Neroli este creată pentru oxigenarea și curățarea tenului obosit.

Cantitate

Biocyte Mască oxigenantă

Cu Complex AHA- acizi din fructe și apă Neroli

 

Masca oxigenantă cu acizi din fructe și apă Neroli este creată pentru oxigenarea și curățarea tenului obosit. Datorită acizilor din fructe, această mască oferă o exfoliere delicată, purifică și împrospătează tenul, redându-i luminozitatea.

Pielea nostră este în mod constant afectată de efectele dăunatoare ale mediului (soare, poluare), astfel pielea respiră mai puțin și își pierde vitalitatea și strălucirea. Această mască detoxifică și exfoliază ușor pielea, lăsând tenul curat, reîmprospătat și hidratat.

Complexul AHA-acizi din fructe (afine, portocale, lămâie) detoxifică pielea având un efect de peeling delicat.

Apa Neroli din floare de portocal are proprietăți calmante și efect anti-inflamator.

 

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curată și uscată. Masca se activează agitând plicul înainte de deschidere. Masca se aplică pe fața și se lasă să acționeze 10 minute, apoi se îndepărtează și se masează excesul de ser până se absoarbe. Se clătește fața cu apă. Se aplică o dată pe săptămână.

Ingrediente: vezi Ingredients. Mod de prezentare: 1 buc x 20 g

A se folosi doar pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se înghiți. În cazul contactului cu ochii, se clătește imediat zona cu apă din abundență.

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța. Distribuitor SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, tel. 021.312.93.72. A se folosi preferabil înainte de: vezi ambalaj

COSMA20

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (0)