Supliment alimentar pentru luminozitatea tenului si reducerea petelor pigmentare, Biocyte, Eclat Extreme, 40 capsule

Referinta: PEAEC02

155,00 lei
cu TVA

Biocyte ECLAT EXTREME este un supliment alimentar pentru persoanele care au observat că pielea este lipsită de strălucire. 

Cantitate

Supliment alimentar pentru luminozitatea tenului și reducerea petelor pigmentare, Biocyte, Eclat Extreme, 40 capsule

 

Acțiuni: Biocyte ECLAT EXTREME este un supliment alimentar pentru persoanele care au observat că pielea este lipsită de strălucire.  Extractele din mur alb, roșii albe și complexul patentat Skin Ax2TM ajută la luminozitatea tenului și contribuie la reducerea petelor maro. Polifenolii din extractul de semințe de struguri au rol antioxidant, protejând celulele împotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii. ECLAT EXTREME, prin componentele sale, are multiple beneficii: tenul este mai uniform și mai luminos, iar pielea devine mai strălucitoare.

 

Formula sa permite să îmbunătățească luminozitatea tenului datorită complexului SkinAx2TM. Studiul realizat pe complexul SkinAx2TM arată că 76% dintre femei au perceput o îmbunătățire a strălucirii tenului* și 82% au spus că sunt mulțumite*.

 

Efecte

82% dintre femei au spus că sunt satisfăcute de complexul SkinAx2TM

+26% luminozitate datorită complexului SkinAx2TM

Rezultatele studiului privind complexul SkinAx2TM realizat de CERT (Departamentul de Dermatologie - CHRU Besançon) pe 35 de femei cu ten tern timp de 8 săptămâni.

 

Ingrediente (2 capsule): Extract de fructe de dud alb (Morus alba L.); maltodextrină; Extract de fructe de roșii albe (Lycopersicon esculentum Mill.); Învelișul capsulei (gelatină; Colorant: oxizi de fier [nano]); SkinAx2TM [Extract din semințe de struguri (Vitis vinifera L.) inclusiv polifenoli; Citrat de zinc; acid L-ascorbic incluzând vitamina C (agent de acoperire: etilceluloză); Extract de fructe de pepene galben (Cucumis melo L.) inclusiv SuperOxide Dismutază (SOD) (ulei de palmier parțial hidrogenat)]; Nicotinamidă (vitamina B3); Emulgator: săruri de magneziu ale acizilor grași; Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu [nano].

  

Ingrediente per 2 capsule

Extract din fructe de roșii albe 170 mg

Extract din fructe de mur alb 260 mg          

SkinAx2TM:

- Extract din semințe de struguri 114,7 mg

         - Din care polifenoli 105 mg

Vitamina C 12 mg (15%*)

Zinc 4 mg (40%*)

Extract din fructe de pepene galben 2,3 mg

         - Din care SOD 31,5 IU**

Vitamina B3 16 mg (100%*)

*VNR - Valoare nutrițională de referință

 IU** - Unități internaționale

 

Mod de administrare: Se recomandă 2 capsule pe zi, de preferat timp de 3 luni.

 

Avertizări: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depași doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor sub 12 ani și persoanelor cu diabet, fară acordul medicului. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.

  

Greutate netă 21 g

Flacon cu 40 capsule

Biocyte
PEAEC02

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

Comentarii (0)