Păr

Factori precum stresul, poluarea, oboseala, schimbarea de temperatură, căldura mare etc. ne pot deteriora semnificativ părul zi de zi. Părul nostru este format 80% din keratină. Această proteină protejează părul, conferindu-i elasticitate și rezistență. Biocyte oferă o gamă largă de produse concepute într-un mod extraordinar și unic, pentru un păr sănătos și frumos. Keratine Forte este o gamă de produse de îngrijire a părului care conține keratină pură.

Keratine Forte Full Spectrum contribuie semnificativ la îmbunătățirea structurii părului, acesta devenind mai puternic și cu mai mult volum. Keratine Forte Full Spectrum contribuie la  accelerarea creșterii părului.
Pulberea solubilă Keratine Max încetinește și previne căderea părului și accelerează creșterea părului.

Păr

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
Balsam pentru par deteriorat

BIOCYTE BIOCYTE KERATINE FORTE BALSAM DE PAR 200ml

Pret 80,92 lei

Datorită folosirii în exces a produselor cosmetice pentru îngrijirea părului, cantitatea de keratină din compoziția firului de păr scade, iar părul devine uscat și casant. Balsamul Biocyte® Keratine Forte® este de un real ajutor pentru părul degradat sau uscat, contribuind prin aportul de keratină pură  la hrănirea și refacerea fibrei capilare.

Par deteriorat

BIOCYTE KERATINE FORTE FULL SPECTRUM 40 CPS

Pret 124,26 lei

Supliment alimentar pe bază de cheratină, Coada-calului, Lucernă, vitamine și minerale. Ideal pentru persoane cu păr fragil, lipsit de vitalitate, deteriorat, mai ales în situațiile în care acesta are de suferit în urma schimbărilor de sezon sau a sarcinii.

Cresterea parului & Anti-caderea parului

BIOCYTE KERATINE FORTE SERUM ANTI-CHUTE 5x9ml

Pret 151,13 lei

Biocyte a creat Keratine forte serum®, o formulă de înaltă tehnologie formată din 4 ingrediente active patentate, cu eficacitate dovedită în lupta împotriva căderii părului și stimularea creșterii părului.