BIOCYTE WATER DETOX SLIMMING 112 G

Referinta: BEAWA03

69,76 lei
cu TVA

Biocyte Water Detox® cu efect de slăbire ajută la eliminarea toxinelor din organism, contribuie la îmbunătățirea digestiei, favorizează reducerea oboselii, oferind o stare generală bună.

Cantitate

Biocyte Water Detox® cu efect de slăbire

Supliment alimentar. Cu îndulcitori.  Cu aromă de piersică. Conține rodie, piersică și cicoare.

Excesele alimentare, factorii de mediu, stresul, consumul de alcool și de medicamente duc la acumularea de toxine la nivelul intestinelor, ficatului și rinichilor, fapt ce detemină o încetinire a procesului de scădere în greutate. O cură cu efect drenant și de detoxifiere ajută la eliminarea acestor toxine și la îmbunătățirea rezultatelor unei diete alimentare.

Potrivit persoanelor care doresc să urmeze un program de remodelare corporală.

Biocyte Water Detox® cu efect de slăbire ajută la eliminarea toxinelor din organism, contribuie la îmbunătățirea digestiei, favorizează reducerea oboselii, oferind o stare generală bună.

Administrarea Ceaiului-verde și a cafeinei contribuie la creșterea nivelului acidității, motiv pentru care majoritatea suplimentelor cu efect de slăbire determină un deficit de vitamine și minerale.

Cu un conținut ridicat de fructe și legume, Biocyte Water Detox® cu efect de slăbire ajută la detoxifierea organismului în profunzime, menținând în același timp un nivel echilibrat al pH-ului. Cicoarea, pulberea de piersici și din suc de rodie au efect antioxidant.

 

Mod de utilizare: Adulți: Se administrează 1 dată pe zi. Se dizolvă 4 măsuri (16g) în 250 ml apă rece.

 

Ingrediente:

 

Ingrediente active

Cant./doză

Ingrediente : maltodextrină, pulbere din fructe de Piersic (Prunus persica), extract din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), pulbere din suc de rodie (Punica granatum), pulbere din suc concentrat de Sfeclă (Beta vulgaris), aromă naturală de piersică, corector de aciditate: citrat de sodiu, acidifiant: acid citric, colorant: beta-caroten, agenți antiaglomeranți: bicarbonat de magneziu, dioxid de siliciu, îndulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză.

Extract de Cicoare

Pulbere de piersică

Pulbere din suc de rodie

Pulbere din suc de Sfeclă

 

150 mg

120 mg

60 mg

28 mg

 

Mod de prezentare: Cutie de carton cu un flacon cu 112 g pulbere.

 

Greutate netă: 112 g

 

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru  consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

 

Notificare: SNPMAPS nr. 10177/2016

 

Producător:  PYC Laboratoire, Franța pentru Laboratoire Biocyte, Franța. Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferință înainte de: vezi ambalaj.

Biocyte
BEAWA03

Referinte specifice

Te-ar mai putea interesa si...

chat Comentarii (0)